Ik BENOveer voor stakeholders en (ver)bouwprofessionals

Beste stakeholder van het Renovatiepact,

Willen we de doelstellingen van het Renovatiepact halen, dan moet tegen 2050 elk huis of elk appartement in Vlaanderen even energiezuinig zijn als een energetisch performante nieuwbouwwoning van vandaag. Om die ambitie te realiseren, moeten we nu al anders gaan denken over onze woningen.  Vanaf nu moeten we 'BENoveren'.

Draag mee de BENOvatie-boodschap uit, door ons te volgen op de sociale media en onze posts op Facebook, Twitter en Youtube te delen en te liken.

We hebben voor u ook heel wat online en drukklaar campagnemateriaal klaar staan dat u kan gebruiken om de BENOvatie-boodschap mee te helpen uitdragen en artikels over BENOveren voor uw website of nieuwsbrief die u vrij kan gebruiken!

Lees alvast het pdf bestandBENOvatiewoordenboek (675 kB)!

Zeg niet langer renoveren, zeg BENOveren

BENOveren staat voor BEter reNOveren! Met hogere ambities op vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Om de kandidaat-BENOveerder uit te leggen wat BENOveren precies inhoudt, waarom hij beter BENOveert in plaats van gewoon te renoveren én hoe hij dat kan realiseren, hebben we de brochure 'BENOveren: wat, waarom en hoe' uitgegeven.

 

Brochureomslag Ik BENOveer
Registreer uzelf als BENOvatievoorloper

Promoot u als professional vandaag al de  BENOvatie-doelstellingen, wilt u opgenomen worden in de lijst van BENOvatievoorlopers en wilt u het campagnemateriaal vrij gebruiken? Registreer u hier als BENOvatie-voorloper!.

BENOvatie-voorlopers mogen het label 'Ik BENOveer' in allerlei vormen en formaten gebruiken. Ze mogen ook vrij beschikken over het campagnemateriaal dat exclusief voor voorlopers ontwikkeld is. Concreet gaat het over voorlopersbanners voor uw website of emailhandtekening, signalisatiemateriaal voor kantoren of werven en drukklare feeters voor in uw advertenties.

ikBENOveer-logo
Vraag het campagnemateriaal voor BENOvatie-voorlopers aan
Help ons de BENOvatieboodschap uit te dragen

Via uw Facebook- en Twitterpagina

1) Volg 'Ik BENOveer' op Facebook, Twitter en Youtube en 'like' en 'deel' er onze posts

2) Verspreid onze Facebookspot massaal via uw facebook- of twitterpagina

Via uw website, digitale nieuwsbrieven of geprinte uitgaven

1) Via volgende links kan u persteksten met bijhorend beeldmateriaal downloaden en overnemen in uw eigen media:

Voor alle doelgroepen:

Voor professionele doelgroepen:

2) Met ons online en drukklaar campagnemateriaal kunt u de BENOvatieboodschap mee helpen uitdragen: buttons, banners, advertenties, ...

3) Plaats onze spot op uw website door de link te leggen naar de 'Ik BENOveer'-spot op onze BENOveer-YouTubepagina.

Registreer u als BENOvatievoorloper!

Promoot u als professional vandaag al de BENOvatiedoelstellingen, wilt u opgenomen worden in onze lijst van BENOvatievoorlopers en het campagnemateriaal exclusief voor voorlopers vrij gebruiken? Registreer u dan als BENOvatievoorloper!

Bestel de 'Ik BENOveer'-posters

Het motief om te BENOveren kan voor iedereen anders zijn: energiebesparing, beperken van CO2-uitstoot, verhogen van het wooncomfort, estetiek of waardevastheid van een woning.

Bekijk en deel de TV-spot

Volg 'Ik BENOveer' op de sociale media

Volg ons op

logo-facebooklogo-twitteryoutube_logo