Lijst erkende types micro-warmtekrachtinstallaties kleiner dan 10 kW

pdf bestandLijst erkende type installaties (135 kB) bevat alle type warmte-krachtinstallaties die in aanmerking komen voor de steun in de vorm van een premie voor de plaatsing van de micro-warmtekrachtinstallatie. Dit bestand bevat ook het maximaal steunbedrag en zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe erkende types warmte-krachtinstallaties.

 

Waarom vind ik het type van mijn installatie niet terug in de lijst van goedgekeurde type installaties?

Dit kan verschillende reden hebben:

  1. Dit type is nog niet aangemeld om in aanmerking te komen voor de investeringssteun. Vraag aan uw installateur of leverancier om de warmte-krachtinstallatie aan te melden via het daarvoor voorziene aanmeldingsformulier.
  2. Uw installateur heeft de installatie recent aangemeld, deze is nog in behandeling. U moet wachten om uw premie-aanvraag in te dienen. Van zodra het type installatie erkend is, zal deze in de lijst opgenomen worden en kan u de premie-aanvraag indienen. Zolang de erkenning in behandeling is, gebeurt de communicatie over het type installatie enkel met de verantwoordelijke van de aanmelding van de installatie. U kan bij uw installateur navragen of het type installatie reeds aangemeld werd.